25 Şubat 2008 Pazartesi

Google Adsense Notifier ile Adsense gelirlerini firefox statusbar'dan takip edebilirsiniz

Firefox ve Google Adsense Kazanç Uyarısı eklentisi :

Google Adsense kullanan web yayıncıları hergün defalarca adsense hesabına bakmak istemiyorlar ise google firefox için yayınlanan ve google adsense notifier isimli yeni bir program ile anlık olarak google adsense gelirlerini öğrenmek yolunu seçmelidirler.

Bunun için öncelikli olarak Google adsense notifier ile adsense kazançlarınızı öğrenmek için tarayıcı (browser) seçiminizi firefox olarak yapmalısınız.

Firefox statusbar için yayınlanan ve aşağıda linki bulunan Adsense Notifier eklentisini kurarak elde ettiğiniz kazançlarınızı, reklamlara tıklama oranlarını ve sair adsense bilgilerini Firefox Statusbar yani durum çubuğundan takip edebilirsiniz.

Şayet google adsense gelirlerini sürekli izlemek istiyor, bunun psikolojinizi bozmayacağına, fazlaca hayal kurmanıza neden olmayacağına, gözlerinizini sürekli statusbara dikip sağlığınızın bozulmayacağına eminseniz, firefox statusbar google adsense notifier yamasını bilgisayarınıza indirin !

Google Adsense Notifier yetenekleri :

  • Sitenize yerleştirmiş olduğunuz Google içerik reklamlarının sitenizde kaç defa gösterildiğini,
  • Ziyaretçileriniz tarafından kaç kere reklamlara tıklandığını,
  • Tıklama başına ne kadar para kazandığınızı, günlük, haftalık, aylık, toplam tıklama ve kazanç miktarını

Mozilla Firefox internet tarayıcınızın alt tarafındaki çubuğunda (statusbar'da) görmeniz, bu çubuk üzerinden sağ tuşa tıklayarak ayarlarını dilediğiniz gibi değiştirmeniz mümkündür.

Google adsense notifier programı indirme linki : Google Adsense Notifier

Hiç yorum yok:

Türk Sitelerinin teknoloji ve içerik açısından durumu

TR100.Net yeni eklenen Siteler

Hürriyet Teknoloji Haberleri

En yeni siteler

Blograzzi - en iyi 20 blog